Kehebatan Zikir AL-WAHHAB .... Very Amazing...

aMaZinG…. Bukan amazing Thailand!

Ni amazing of zikr al-wahhab

Ini dia yang tulisan jawinya…berserta maknanya sekali.



Kehebatan zikir ini is very amazing. Alangkah hebatnya zikir al-wahhab ini.
Rahsia kehebatan zikir ini baru saya sedar. Di usia saya yang sentiasa bertambah, saya mahu menggali infos-infos yang saya pernah tahu tapi tak berapa nak ambil tahu.
Perjalanan hidup kita tak selalunya indah. Ada masa kita rasa hepi, ada masa rasa grumpy, tapi kena set kat otak – “xmau layan cas –Ve” – Banyak lagi cas +Ve yang perlu kita praktis.

Antaranya ialah dengan praktis zikir Al-Wahhab ini.

Maksudnya:
AL-WAHHAB, Yang Sentiasa Memberi. Allah s.w.t.mencurahkan rahmatNya ke atas makhlukNya.Dia Maha Pemberi.

Rahsia kehebatannya:

1->Menjadi terkaya dan terkenal
Bila membaca Ya Wahhab 300 kali setiap hari atau selepas setiap solat fardhu,insya Allah anda akan dikurniakan kekayaan,kemakmuran dan kemasyhuran.Jika anda mengamalkan solat sunat Dhuha dan membaca Ya Wahhab 41 kali di sujud yang terakhir,insya Allah anda akan dirahmati dengan harta yang banyak.Peluang akan datang dengan mudah sekali.

2->Permintaan dimakbulkan
Siapa yang membaca Ya Wahhab 7 kali sebelum meminta sesuatu,insya Allah permintaanNya akan diperkenankan.Jika dibaca 100 kali dengan tangan menadah ke langit,doa anda akan dimakbulkan.

3->Mencari pekerjaan
Siapa yang tidak mempunyai pekerjaan atau sangat miskin,hendaklah dia mengamalkan solat sunat,kemudian sujud dan membaca 70 kali Ya Wahhab.Dia akan mendapat makanan tanpa disangka-sangka(dari kawan,jiran atau seumpamanya).

4->Membayar hutang
Jika anda mempunyai hutang yang banyak tetapi tidak ada wang untuk membayarnya,kerjakanlah sembahyang sunat hajat atau nafil 2 rakaat selepas tengah malam setiap Khamis selepas Maghrib dan Isyak,kemudian memalingkan wajah ke langit dan membaca Ya Wahhab 111 kali.Kemudian hendaklah dia membaca Al-Fatihah dan ini hendaklah dilakukan 3 malam berturut-turut(tiga Khamis).Insya Allah keperluan anda akan tersedia dan hutang akan dapat dilangsaikan.

5->Menjauhi kelaparan
Baca Ya Wahhab 41 kali di sujud terakhir solat Zuhur,insya Allah anda tidak akan merasa lapar.

6->Dimakbulkan doa
Baca Ya Wahhab 7 kali selepas berdoa pada bila-bila masa,kemusykilan anda akan terjawab dan permintaan anda akan diperkenankan,insya Allah.

7->Membebaskan diri
Jika ditangkap oleh musuh atau pendapatan anda tidak mencukupi,bacalah Ya Wahhab 100 kali selama 3 hingga 7 malam selepas solat sunat nafil 2 rakaat di tengah malam.Insya Allah anda akan berasa bebas atau mendapat rezeki yang banyak.
Untuk permulaan kita boleh praktis amal dalam 100x sehari, esok lusa kita up lagi. Lama-lama inshaaAllah zikir a-wahhab ini akan jadi amalan kita.

Choose more INFORMATION OVERLOAD


53 comments:

  1. Alhamdulillah.. Info yg baik. Saya mintak share yer~

    ReplyDelete
  2. tambah dengan ikhlas main mantaps.

    ReplyDelete
  3. mohon share yer...
    http://luvfamilyshoppe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. mohon share yer...patut la kawan2 mengajak saya mengucapkan zikir ya wahab.. Saya ingatkan ape maksudnya..tidak sangka besar fadhilatnya.. Trima kasih atas perkongsian

    ReplyDelete
  5. mohon share yer...patut la kawan2 mengajak saya mengucapkan zikir ya wahab.. Saya ingatkan ape maksudnya..tidak sangka besar fadhilatnya.. Trima kasih atas perkongsian

    ReplyDelete
  6. Izin Mengamalkanny ya lur...

    ReplyDelete
  7. Mai mintak share ya adik info yg berguna & sungguh ilmiah. Kunjungilah teratak blog mai
    www.miraclevitaminsupplement.com

    ReplyDelete
  8. Tima kasih..mohon share ye info yg berguna ni

    ReplyDelete
  9. Terima kasih buat post mcm ni.semoga Allah memberi ganjaran..saya mohon untuk share.

    ReplyDelete
  10. Izin mengamalkan ya shabat... Tq

    ReplyDelete
  11. Terimakasih kenari putih...atas maklumat yang sangat berguna ini..saya mohon untuk share..

    ReplyDelete
  12. Betul sekali itu.. alhamdulillah saya benar2 merasakan walopun belum sepenuhnya seperti apa yang saya harapkan.

    ReplyDelete
  13. YaAllah ...bnyk cara rezki kta dtng ...cuma ilmu kta kurang. ...Terima kasih. ..atas panduan nyer...halal kan saya copy untuk pedoman saya...

    ReplyDelete
  14. YaAllah ...bnyk cara rezki kta dtng ...cuma ilmu kta kurang. ...Terima kasih. ..atas panduan nyer...halal kan saya copy untuk pedoman saya...

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah...terima kasih atas perkongsian hebat ini

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah...terima kasih atas perkongsian hebat ini

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah...terima kasih atas perkongsian hebat ini

    ReplyDelete
  18. Inshaa Allah.... Semoga Saudari juga di murah kan rezeki oleh Tuhan allah pemberi rezeki. amin... :)

    ReplyDelete
  19. Inshaa Allah.... Semoga Saudari juga di murah kan rezeki oleh Tuhan allah pemberi rezeki. amin... :)

    ReplyDelete
  20. Semoga bisa bermanfaat buat kit semua

    ReplyDelete
  21. Insyaallah, moga kita same2 dilimpahkan rahmat olehNya dan dimurahkan rezeki slalu..Amin

    ReplyDelete
  22. bagus postingannya...sangat bermanfaat...

    ReplyDelete
  23. mohon copy paste yer

    ReplyDelete
  24. nice sharing... Ya Wahhab.. moga kita mengamalkan diberi kekayaan dari pelbagai aspek.. amin
    boleh follow blog saya juga... http://www.adeelara.blogspot.my/

    ReplyDelete
  25. Alhamdulillah... boleh saya share?

    Terima kasih banyak...

    ReplyDelete
  26. TQ. Perkongsian yang bagus. Sama-sama kita beramal.

    ReplyDelete
  27. alhamdulillah...syukur pada allah...terima kasih pada yang kongsikan ilmu yang bermanfaat ini..saya mohon share yer...tq

    ReplyDelete
  28. terima kasih... semoga kita semua dimurahkan rezeki...

    ReplyDelete
  29. mohon share ye.t.kasih info yg penuh ganjaran dan pahala.semoga admin sentiasa dimurahkan rezeki.aminn

    ReplyDelete
  30. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  31. Alhamdulillah besarnya manfaat zikir ya wahab. Sy tercari-cari info sebegini. Sebelum ini hanya tahu orang kata zikirkan ya wahab tapi tak tahu bagaimana.

    Alhamdullilah moga puan dirahmati Allah. Jemputlah ke laman saya.

    ReplyDelete
  32. Alhamdulillah besarnya manfaat zikir ya wahab. Sy tercari-cari info sebegini. Sebelum ini hanya tahu orang kata zikirkan ya wahab tapi tak tahu bagaimana.

    Alhamdullilah moga puan dirahmati Allah. Jemputlah ke laman saya.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...